Tervetuloa mukaan keskusteluun

Sydän-Hämeen Lehti toivottaa kaikki lukijat mukaan keskusteluihin. Luo itsellesi oma sivustosi ja kerro mielipiteesi.

3 kommenttia artikkeliin “Tervetuloa mukaan keskusteluun”
 1. avatar susanna ahola sanoo:

  Lääkärikopteri voi lentää vartissa Pälkäneelle,mutta laskeutumispaikka asettaakin sitten aivan omat haasteensa.Ei sitä joka pikkukylällä ole sellaista aluetta,mihin kopteri voi laskeutua.jonkinlainen tie kuitenkin kulkee pienimpäänkin pirttiin.Sairaanhoitopiirit maksavat vajaan miljoonan euron vuosikulut ja valtio loput.Mistähän tämä vajaa miljoona sitten on pois,koska sairaanhoitopiireillä ei tunnetusti ole liikoja rahoja. Itse en luopuisi hoitotason ambulansseista ja Aitoo on sille hyvä sijoituspaikka edelleen.
  Asiat menevät yleensä päin mäntyä,kun niistä tietämättömät pääsevät tekemään päätöksiään.
  Nimimerkki hoitsu Luopioisista.

 2. avatar Rainer Zeitlin sanoo:

  Täytyy täsmentää vähän: hoitotason ambulanssi tarkoittaa uuden ensihoitoasetuksen mukaan sellaista yksikköä, jolla on tehohoidon antamiseen valmius. Vanhassa laissa tarkoitettiin tasoilla ambulanssien varustusta, nyt uudessa asetuksessa hoitoyksikön osaamista. Asetuksen mukainen perustaso tarkoitta monissa tapauksissa sitä, mistä aiemmin puhuttiin hoitoyksikkönä. Sitäpaitsi se helikopteri voi laskea lääkärin varusteineen hoitamaan potilasta, vaikka ei pysytyisikään laskeutumaan. Uusi ensihoitoasetus korostaa hoitoa ja valmiutta, ei pelkästään potilaan kuljettamista.

 3. avatar kurppa sanoo:

  Rainer, en edes tiedä koko Finnhems-asiasta tuon taivaallista. Toki tiedämme kanssasi ja me jokainen, kyseisen asian mielellään laajentuen. Raha kaiketi se tämä kaikessa suurin avain on. Mielyttävää halua, henkilökuntaa ym. muuta asiaan liittyvää ilmeisesti on vaikka muualle myös naapurimaillemme tarjota.

Jätä kommentti

css.php